Het ontbijt was de topper van de dag! Je kan je geen betere start voorstellen!

- Hans (2 nachten) via booking.com

Ontbijt steeds inbegrepen in de kamerprijs

Een stevig ontbijt, met streekeigen natuurproducten uit de tuin of van de boer, verschaft je alles wat nodig is om de dag goed te beginnen.

Je kan hier onder andere proeven van verse hoeve-eitjes bereid à la carte, een fijne selectie charcuterie en kazen, zelf gemaakte confituren, eigen geperst appelsap, fruitsap en vers fruit, verse yoghurt, bloemenhoning en warme broodjes. Koffie, thee of chocomelk à volonté.

Geregeld wordt ook zelf gebakken: brood, speculaas, cakes en taarten… laat je dus verwennen en geniet!

Het uitgebreid ontbijt wordt tussen 8.30 en 10.00 uur op verzoek geserveerd in de kamer (+ € 5 p.p.), anders in de gezellige leefkamer of bij goed weer op het terras met uitzicht over de weidse velden.

Bekijk de foto's.


Een schilderijtje van een ontbijtje

https://www.youtube.com/watch?v=D2GCiTRfLlE&t=33s


Enkel een heerlijk verwen ontbijt

Met zijn tweetjes genieten, elk weekend en elke vakantiedag tussen 8.30u & 10u. Groepen kunnen dan makkelijker aanschuiven tijdens de week of buiten het seizoen. Steeds reservatie vereist.

Je kan b&b de vossenbarm ook bezoeken voor enkel een heerlijk ontbijt en dit elke dag bij beschikbaarheid! De prijs voor dit luxe-verwenontbijt is 25 euro per persoon, 12 euro voor kinderen tussen 3 en 10 jaar en 18 euro voor kinderen tussen 11 en 16 jaar. Een glaasje bubbels kost je € 4/p. 

Een ontbijt start gebruikelijk tussen 8.30 en 10.00 u en dit voor ongeveer 2 uurtjes.

Reservatie is verplicht, dit kan telefonisch 0475 31 45 36 of via de website
Betalingen enkel via de mobiele app van Bankcontact/Payconic of bij voorkeur cash. Geen betaalkaart


 

 

Sfeerfoto's