Voeg je koptekst hier toe

Previous
Next

Kom en laat
je verwennen!

BESTE PRIJS GARANTIE
ONTBIJT INBEGREPEN
SNEL EN EENVOUDIG

Kom en laat je verwennen!

BESTE PRIJS GARANTIE
ONTBIJT INBEGREPEN
SNEL EN EENVOUDIG

Welkom bij B&B De Vossenbarm

De bed and breakfast is gelegen te Snellegem op een prachtige locatie waar je kunt genieten van de rust midden de natuur op een boogscheut van Brugge en de kust. 

Ontbijten doe je met zicht op Vlaamse velden en bossen midden in het beschermde natuurlandschap van Vloethemveld. Overnachten in 1 van de 5 kamers die passie en verfijning uitstralen met aandacht voor privacy, comfort en rust. 

De Vossenbarm is familiale gastvrijheid in combinatie met een hartelijke sfeer: boek hier en laat je verwennen.

Waarom B&B De Vossenbarm?

Dé Redenen om te Boeken

Volledige Rust

Drie suites en twee familiekamers voorzien van alle comfort, privaat terras en overal panoramische zichten staan garant voor pure ontspanning en een heerlijke nachtrust.

Tuin & Omgeving

Een oase van rust omgeven door velden en gelegen in het beschermd landschap van het Vloethemveld. Ontdek de omgeving via talloze mooie fiets, wandel en ruiterroutes.

Dieren liefhebberij

Met 3 paarden, 2 schapen, 4 honden, tal van katten en een aantal kippen is er tal van beweging voor jong en oud. En ook je eigen trouwe viervoeter is hier welkom.

Royaal ontbijten

Een uitgebreid ontbijt met streekeigen natuurproducten, recht uit de tuin of van bij de boer op je bord, maakt van elke morgen een bijzonder moment.

Centrale ligging

Gelegen in het rustige Snellegem, ben je overal dichtbij. Ontdek de charme van Brugge en het Brugse Ommeland, de Vlaamse Kust of steden zoals Gent en Kortrijk.

Bourgondisch genieten

Laat je verleiden door de vele charmante cafeetjes en bistro's of ga culinair genieten in een van de vele toprestaurants. Vraag zeker naar onze aanbevelingen.

We werden erg goed verzorgd en zaten in mooie kamers gedurende onze midweek! Christine is onvermoeibaar als het gaat om tips in de omgeving een leuk gesprek en ons welzijn in het algemeen.

- Ron via google reviews